Indretning

Glem show off uden funktion.
Indretning i samarbejde med mig handler om at gå ind i virksomhedens fortælling og forme det, som I rent faktisk har brug for – ud fra det, I kommer fra! Mange virksomheder indretter ubevidst. Det koster på autenciteten og troværdigheden.

Lad mig hjælpe jer med at vise, hvem I er, og hvad I gør – gennem farver, møbler, stoffer, billeder og tilbehør.

form*tjek
Få en gennemgang af, hvordan virksomhedens form er, når det gælder indretning – med udgangspunkt i det værdifulde, der gemmer sig på lageret, loftet eller der, hvor det ikke kommer til sin ret. I modtager konkrete råd til, hvor I skal sætte ind for med farver og møbler selv at forme en fortælling, der matcher det, I står for.
Bestil et form*tjek

form* et rum
Brug reform* som kreativ sparringspartner og omsæt tanker til et stærkt stemningsfuldt univers. Vi laver en plan for, hvordan idéerne omsættes til virkelighed i et eller flere udvalgte rum. Jeg indretter så det imødekommer jeres ønsker, stedets sjæl og selvfølgelig budgettet. Husk, et rum kan også være en messestand, et showroom, en terrasse, et åbent kontorlandskab.
Book form* et rum

indretningskoncept med form*
Med udgangspunkt i jeres ønsker og virksomhedens DNA, udvikler jeg et koncept for den totale indretning. I får en konceptbeskrivelse med kerneværdier oversat til farver, stil og møbler. I får tegninger og konkret indretningshjælp. Jeg står for briefing af leverandører og projektstyring frem til færdigt resultat. Udgangspunktet er jeres historie, tilsat nyindkøb til budget.
Kom videre med indretningskonceptet

Coder credits: WordPress-konsulent