Foredrag

Book mig som foredrags- eller oplægsholder til events, arrangementer, PR-happenings, lanceringer mv. Jeg er erfaren på en scene, formår at få folk med, er humoristisk, skarp og elsker at formidle design og indretning på et niveau, der rammer publikum i øjenhøjde. Få indblik i mine signatur-foredrag her – og skriv endelig og spørg på nye emner!

Bo personligt – tør du mærke efter?
Vil du føle dig helt hjemme i dit hjem, skal du mærke indad i stedet for at se ud! Få mine underholdende råd om at bo personligt – uden at det koster en formue. Sænk skuldrene, drop moderæset og få overblikket til at gå i gang derhjemme.

Bo med børn – overalt!
At bo med børn er den største indretningsmæssige udfordring! Hør, hvordan du slipper for Ikea-køen måned efter måned, hvordan du undgår at drukne i legetøj og hvorfor børn har ret til kvadratmetre i alle hjemmets rum!

Nye trends – hot, not eller hipt?
Er sort det nye sort, og hvad sker der med alt det messing i bladene? Hvorfor er potteplanter igen moderne, og hvad bliver næste sæsons must haves? Tjek ind på en visuel og farverig rundtur i de nyeste trends og tendenser, få insider viden fra boligbranchen og bliv rustet til at navigere i de mange modefænomener. Uden at blive rundtosset.

Bag om design – det sælger!
Godt design er billigere end dårligt. Runde former sælger bedre til kvinder end til mænd. Og vi reagerer mere følelsesmæssigt end logisk på design. Hvorfor? Det ved du efter dette foredrag, hvor du også får indblik i, hvad der bringer et produkt i magasinerne, hvad der inspirerer, og hvordan vejen er fra fabrik til forbruger.

Coder credits: WordPress-konsulent